Pagube de 150.000 de lei după un incendiu la o casă din Apuseni. Focul a izbucnit de la un coş de fum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din locuinţă au mai rămas doar zidurile.
Din locuinţă au mai rămas doar zidurile.

Pagube de peste 150.000 de lei au fost cauzate în gospodăria unui localnic din satul Dănduţ, ce aparţine de oraşul Câmpeni. Duminică după-amiaza, pompierii din oraş au intervenit timp de trei ore, pentru stingerea incendiului izbucnit la o casă din localitate, din cauza unui coş de fum necorespunzător.

Potrivit ISU Alba, duminică, 17 aprilie, începând cu ora 17.22, pompierii din Câmpeni au intervenit la Dănduţ, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, de aproximativ 85 mp, formată din parter (construit din BCA) şi mansardă din lemn cu acoperiş din lemn şi învelitoare din tablă.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi o motopompă, în cooperare cu SVSU Cîmpeni şi cetăţeni din zonă. Întrucât a fost observat şi anunţat târziu, incendiul se manifesta generalizat în momentul ajungerii forţelor de intervenţie, potrivit ISU Alba.

Pentru stingerea incendiului, protejarea împrejurimilor şi înlăturarea tuturor efectelor s-a intervenit aproximativ 3 ore. Alimentarea autospecialelor cu apă s-a realizat în sistem navetă, din oraşul Câmpeni, situat la circa 4 km, deoarece în zonă nu se aflau surse de alimentare cu apă. În urma incendiului, a ars casa de locuit în proporţie de circa 90%.

incendiu apuseni
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite