ALBA Tânăr condamnat la închisoare pentru tentativă de viol asupra unei minore de 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul reţinut de poliţişti
Bărbatul reţinut de poliţişti

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din localitatea Cergău Mic, judeţul Alba, a fost condamnat de Judecătoria Alba Iulia la 4 ani de închisoare pentru tentativă de viol asupra unei minore de 10 ani.

Sentinţa a fost pronunţată luni, 14 mai 2012, şi poate fi atacată cu recurs. Sorin Neamţiu a fost arestat la începutul lunii martie Incidentul şocant a avut loc în 5 martie 2012, iar poliţia a fost sesizată de tatăl minorei. Acesta a spus că fiica sa, în vârstă de 10 ani, în timp ce se juca împreună cu mai mulţi copii, în curtea tânărului a fost dezbrăcată de haine de către acesta, în vederea întreţinerii de acte sexuale.

„Sub pretextul curăţării unui horn, a urcat în podul locuinţei sale împreună cu minora în vârstă de 10 ani. Aici, profitând de naivitatea ei, i-a solicitat să se dezbrace de pantaloni şi lenjerie, a atins-o cu mâinile în zonele intime după care a împins-o pe nişte haine, şi-a dat pantalonii jos cu intenţia de a întreţine un raport sexual normal cu minora, moment în care a fost surprins de concubina sa“, se susţine în rechizitoriul procurorilor.

Victima a fost supusă marţi unui consult medico legal în urma căruia a rezultat că prezintă leziuni traumatice la nivelul membrelor superioare şi membrului inferior drept (escoriaţii, echimoze) şi la nivelul organelor genitale externe.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite