Tratează artroza cu propriul sânge!

0
0
Un mare avantaj al terapiei Orthokine este absen­ţa reacţiilor adverse
Un mare avantaj al terapiei Orthokine este absen­ţa reacţiilor adverse

Ai fost diagnosticat cu artroză? Poţi beneficia de o terapie modernă, disponibilă şi în ţara noastră. Presupune injectarea în zona afectată a unui ser preparat din sângele pacientului. Efectele terapiei durează doi ani.

Tratamentul se numește Ortho­kine și este o terapie personalizată, bazată pe descoperirile recente ale ortopediei moleculare, care şi-a dovedit eficienţa în artroza genunchiului, şoldului şi a gleznei, dar care poate fi folosită pentru orice articulaţie a organismului.

Poţi beneficia de acest tratament dacă forma de artroză de care suferi este minimă sau moderată, metoda putând fi aplicată atât tinerilor, cât şi vârstnicilor, indiferent de bolile asociate. Un mare avantaj al terapiei Orthokine este absen­ţa reacţiilor adverse.

Citeşte şi:
Antibioticele îţi sabotează imunitatea

De ce se îmbolnăvesc românii?

Se fac injecţii în articulaţii

Terapia Orthokine presupune injectarea la nivelul articulaţiei afectate a unui ser cu acţiune antiinflamatoare, obţinut din sângele pacientului (este nevoie de 60 mililitri).

Sângele se recoltează din braţul persoanei, cu ajutorul unei seringi speciale, şi se păstrează apoi în fiole care conţin lamele special tratate. După incubarea şi centrifugarea serului, sângele va sintetiza proteine cu acţiune antiinflamatoare şi regenerantă.

Sub acţiunea acestui ser, durerile articulare se vor reduce, iar mobilitatea articulară va fi îmbunătăţită. Este bine să ştii că serul care ţi se injectează nu conţine substanţe străine organismului.

Citeşte mai multe despre metoda Orthokine, pe clicksănătate.ro.

Sănătate


Ultimele știri
Cele mai citite