Regele romilor, mesaj de amenințare pentru austrieci. „Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria“

0
Publicat:

Dorin Cioabă a postat pe Facebook un mesaj de amenințare la adresa Austriei, după ce oficialii din această țară s-au opus aderării României la spațiul Schengen.

Dorin Cioabă, autointitulatul rege al rommilor FOTO: Dorin Cioabă
Dorin Cioabă, autointitulatul rege al rommilor FOTO: Dorin Cioabă

Dorin Cioabă, cel care își spune regele internațional al rommilor, a reacționat în stilul caracteristic după decizia luată joi la Bruxelles, în privința opoziției Austriei față de intrarea României în Spațiul Schengen.

El a scris un mesaj plin de greșeli gramaticale, transmis, dup[ cum spune el, supușilor săi.

„Vor fi numai Pene de lebădă în toată Austria ,pentru ce au făcut României.Au cautat-o cu lumânarea. Romi mei.nu puteți sa le aduceți in tara lebedele ca nu suntem în Schengen, dar le vom servi.la ei acasă. Sau pus cu cine nu trebuie. Asta le va durea cel mai tare”, a scris Cioabă pe Facebook.

Tot anul acesta, Dorin Cioabă, autoproclamatul rege internațional al romilor, a spus că va trimite un ultimatum Indiei prin care cere. recunoașterea minorității rome de către India.

„Vom trimite un ultimatum guvernului Indiei, de a ne recunoaște ca națiune care trăiește în diasporă, iar dacă acest lucru nu-l fac, așa cum au promis de zeci de ani, ne vom adresa unui tribunal internațional, pentru că vrem să avem recunoaștere oficială: că suntem parte a poporului indian. Nu vrem să mergem în India, nu vrem să punem presiune pe Guvernul Indiei să ne ajute, dar vrem să avem o recunoaștere, să nu mai fim un popor al nimănui: românii ne spun că nu suntem ai lor, englezii - că nu suntem ai lor. Când suntem buni, toată lumea spune că suntem ai lor, când suntem răi, toată lume ne alungă. Ar fi normal să fim tratați ca o minoritate care trăiește în diasporă cu naționalitatea indiană”, a declarat Dorin Cioabă.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite