Patriciu: ”N-aș pune pe seama niciunui adversar această decizie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinu Patriciu nu s-a arătat surprins de achitarea sa în dosarul Rompetrol, spunând chiar că se aștepta la acest verdict, fiindcă s-a considerat mereu nevinovat. Omul de afaceri n-ar pune decizia achitării sale pe seama vreunui adversar politic.

"M-am știut întotdeauna nevinovat, așa că mă așteptam (n.r. la verdictul dat de instanță)", a declarat Dinu Patriciu la Antena 3.

"Nu știu ce-l face să nu fie optimist atâta timp cât, ca și mine, și el se știe nevinovat", a spus omul de afaceri despre Sorin Roșca Stănescu, care declarase cu puțin timp înainte că dosarul Rompetrol este unul politic.

Omul de afaceri a confirmat că a existat multe speculații în perioada în care a fost reținut și a petrecut câteva ore în arest, însă a ținut să precizeze că dosarul Rompetrol și achitarea lui în acest caz nu au "conotații politice". "Nu-i dau niciun fel de conotații politice în ceea ce mă privește. Am avut încredere întotdeauna că așa se va termina", a mai declarat Patriciu.

"Au trecut șapte ani și sunt convins că în acești șapte ani cu toții am devenit ceva mai raționali", a declarat Patriciu despre adversarii săi politici. "N-aș pune pe seama niciunui adversar această decizie", a mai declarat Patriciu la Antena 3.

Instanţa Tribunalului Bucureşti l-a achitat azi pe Dinu Patriciu, în Dosarul Rompetrol, dosar în acre omul de afaceri a fost trimis în judecată pentru şapte capete de acuzare. Sentința nu este definitivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite