Adevărul despre dosarul Băneasa. Erori judiciare orchestrate de un judecător internat la Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO cetateanul.net
FOTO cetateanul.net

Dosarul Băneasa poate intra în topul marilor erori judiciare din perioada de după 1990. Dincolo de aspectele dezbătute în spaţiul public, o cercetare atentă a dosarului dezvăluie că judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a ignorat, cu bună ştiinţă, reguli elementare ale Justiţiei, relatează cetăţeanul.net.

Deşi mai multe legi în vigoare, dar şi hotărâri judecătoreşti irevocabile au consfinţit că terenul din Băneasa era proprietatea privată a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti, judecătorul Tudoran a urzit o poveste dubioasă pentru a demonstra cu orice preţ o aşa-zisă proprietate publică a statului şi a naţionaliza din nou terenurile asupra cărora statul nu avea drept legal de proprietate, arată cetăţeanul.net.

Urzeala a dus, la fel ca în vremurile represiunii staliniste, la confiscări de proprietăţi şi condamnări. Cetăţeanul vă prezintă adevăruri nespuse până acum despre această justiţie ruşinoasă, adevăruri verificate împreună cu reputaţi specialişti în Drept. Ei au arătat de ce terenul este legal proprietate privată şi nicidecum domeniu public al Statului. Zilele următoare vom proba, pas cu pas, şi o serie de erori judiciare flagrante.

În vara lui 2016, judecătorul Bogdan Ion-Tudoran l-a condamnat în dosarul Băneasa pe omul de afaceri Puiu  Popoviciu la 9 ani de închisoare, pentru o aşa-zisă complicitate la abuz în serviciu iar în 2018 a dispus anularea tuturor actelor de proprietate ale USAMV tocmai în baza judecăţii eronate că terenul din Băneasa este proprietate publică.

Textul integral pe cetăţeanul.net

   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite