Ucraina a lovit încă un pod în regiunea rusă Kursk: „Continuă să priveze inamicul de capacităţile logistice” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forțele ucrainene care operează în regiunea Kursk din Rusia au distrus un al doilea pod-cheie, a anunțat, duminică 18 august, comandantul Forțelor Aeriene Ucrainene, Mikola Oleşciuk.

Într-o postare pe Telegram, Oleşciuk a publicat un videoclip care arată ceea ce a descris ca fiind un atac aerian „precis” asupra structurii, potrivit Kyiv Independent.

Încă un pod a fost distrus în Kursk. FOTO captură video Facebook
Încă un pod a fost distrus în Kursk. FOTO captură video Facebook

„Un nou pod într-o lună. Forţele aeriene continuă să priveze inamicul de capacităţile sale logistice datorită unor lovituri aeriene de precizie”, a declarat comandantul Forţelor Aeriene Ucrainene Mikola Oleşciuk, postând pe Telegram o înregistrare video a atacului, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Ucraina a distrus sâmbătă un alt pod din Kursk

Amintim că, sâmbătă, Forţele Aeriene Ucrainene au declarat că au distrus un pod rutier de importanţă strategică în Rusia, peste râul Seim. Comandantul Forţelor Aeriene Ucrainene, Mikola Oleşciuk, a publicat un videoclip pe un canal Telegram care arăta bombardarea podului.

În imagini se vede structura de peste râul Seim din districtul Gluşkovo în ruine, fiind distrusă astfel o rută de aprovizionare crucială pentru trupele ruse.

Atac cu drone ucrainene asupra unei instalaţii de stocare a petrolului din sudul Rusiei

De precizat că drone ucrainene au lovit duminică dimineaţa o instalaţie de stocare a petrolului în regiunea Rostov, în sudul Rusiei, declanşând un incendiu uriaș. Atacul a fost urmat, la scurt timp, de un altul.

Ofensiva terestră fără precedent a Ucrainei în zona Kursk începută în 6 august are loc în contextul în care Rusia continuă invazia la scară largă, lansată în februarie 2022. Kievul încearcă să forţeze Moscova să intre în negocieri pentru a pune capăt războiului.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite