PSRM: Pe fundalul pandemiei şi secetei, rezultatul lui Igor Dodon este încurajator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Socialiştilor susţine că pe fundalul crizei pandemice COVID-19 şi a secetei, care au lovit dur agricultorii şi întreaga economie, rezultatul obţinut în ţară, de către candidatul, pe care l-au susţinut, „aproape egal cu al câştigătorului, cu o diferenţă minimă de 27 de mii voturi, este unul încurajator”. Despre aceasta s-a comunicat la Consiliul republican al PSRM, care s-a reunit astăzi, 17 noiembrie, transmite IPN.

În şedinţă, la care a participat şi preşedintele ţării, Igor Dodon, s-a făcut o analiză a situaţiei la zi în ţară sub mai multe aspecte: economic, social, politic etc. S-a vorbit despre activitatea Guvernului Chicu în condiţiile în care în Parlament lipseşte o majoritate guvernamentală.

 S-a concluzionat că orice destabilizare politică poate afecta şi mai mult economia ţării, iar aceasta va provoca o criză socială, ale căror costuri vor fi imense pentru cetăţenii Republicii Moldova. În această ordine de idei, Consiliul republican al PSRM a luat un şir de decizii.

Este vorba despre decizia de a susţine iniţiativa deputaţilor socialişti de a propune Congresului alegerea lui Igor Dodon în funcţia de preşedinte al formaţiunii. Congresul XVI al PSRM urmează să fie convocat în şedinţă până la sfârşitul anului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite