Accident cutremurător la Teleneşti. A murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un autobuz plin cu pasageri care mergeau la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducătorul Golf-ului a decedat pe loc. Foto: www.facebook.com/dragos.galbur
Conducătorul Golf-ului a decedat pe loc. Foto: www.facebook.com/dragos.galbur

Şoferul unui Volkswagen Golf a murit după ce a intrat cu maşina într-un autobuz care circula pe ruta Bălţi-Chişinău. O parte dintre pasagerii din mijlocul de transport în comun au fost transportaţi de urgenţă la spitalul raional din Teleneşti, cu diverse contuzii.

Un bărbat a murit şi mai mulţi oameni sunt răniţi după ce un Volkswagen Golf de culoare neagră a ieşit pe contrasens, în dreptul satului Băneşti, raionul Teleneşti şi s-a izbit de un autobuz Mercedes-Benz care se deplasa regulamentar pe ruta Bălţi - Chişinău.

Teribilul accident rutier a avut loc azi dimineaţă, la ora 11.20. Potrivit poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului, şoferul autoturismului conducea cu viteză excesivă şi a pierdut controlul volanului. Acesta a murit pe loc.

Din cauza izbiturii autobuzul s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea şoselei. În mijlocul de transport în comun se aflau circa 20 de călători. O parte dintre ei s-au ales cu contuzii şi au fost transportaţi la spitalul raional din Teleneşti.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite