VIDEO Rusia: Un posibil OZN filmat deasupra Moscovei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia nu a comentat apariţia "triunghiului Zburător" deasupra Moscovei
Poliţia nu a comentat apariţia "triunghiului Zburător" deasupra Moscovei

Un Obiect Zburător Neidentificat (OZN), de forma unei piramide, a fost surprins deasupra Palatului Kremlin din Moscova, cu ajutorul unei înregistrări video care a şocat Rusia, informează thesun.co.uk.

Martorii care au văzut acest obiect au declarat că acesta se aseamănă cu Imperial Cruiser, nava spaţială condusă de personajul Darth Vader în filmele din seria "Războiul stelelor", şi că ar putea avea o lăţime de o milă (1,6 kilometri).

Înregistrările video ale acestui eveniment insolit - una nocturnă, înregistrată din interiorul unui automobil, şi cealaltă diurnă, realizată de un alt cameraman amator - au fost difuzate în mod constant în ultimele ore la buletinele de ştiri ale posturilor de televiziune din Rusia.

Totodată, înregistrarea triunghiului zburător, despre care martorii spun că a rămas deasupra Pieţei Roşii din Moscova timp de mai multe ore, reprezintă cel mai vizionat clip de pe YouTube de către utilizatorii din Rusia, după cum informează sursa citată.

În buletinele de ştiri s-au respins speculaţiile referitoare la prezenţa unui OZN deasupra Kremlinului, citând surse din poliţia moscovită, care a infirmat această teorie. Cu toate acestea, poliţia din Moscova a refuzat să comenteze acest eveniment.

În lume


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri