Scorpioni ascunşi în avion, o nouă tactică pentru terorişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr mare de scorpioni ascunşi într-un "container de plastic sau într-o sticlă sau o geantă mică" ar crea panică în rândul pasagerilor unui avion. Noua tactică a fost gândită de un ucenic terorist, la doar câteva zile după apelul lansat de unul dintre liderii Al-Qaeda de a organiza noi atacuri împotriva Occidentului.

Citiţi şi: Rusia: începe vânătoarea de terorişti şi kaghebiști

Într-un mesaj postat pe forumul unui site islamist, un bărbat care se identifică drept Abu Yaqeen al-Askeri scrie: ceea ce trebuie este un număr mare de scorpioni, informează centrului american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE, potrivit Le Figaro.

Potrivit teroristului, nouă tactică ar fi una bună dacă scorpionii ar fi introduşi într-un "container de plastic sau într-o sticlă sau o geantă mică" şi ar trece de detectoarele de metale şi explozivi pentru a ajunge într-un "avion-ţintă".

Containerul cu scorpioni ar fi deschis după decolarea avionului, făcând din acel zbor un "infern", scrie Abu Yaqeen al-Askeri, care îţi încheie mesajul cu "hahaha".

Ar fi mai bine, ar ajunge la piloţi. Dar aţi fi şi voi înţepaţi, scrie un alt terorist care se semnează Abdullah al-Anbari, care vine şi cu o altă idee: iei un lansator de grenade, te duci într-un munte sau o pădure din apropierea unui aeroport şi vizezi primul avion occidental care trece.

În alte mesaje se sugerează, de asemenea, introducerea de păianjeni, viespi sau şerpi, ca într-un film de groază, în sistemul de ventilaţie care duce către cabină.

Zeci de europeni se antrenează să devină terorişti

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite