O tânără a aflat că suferă de o boală gravă în vacanță. Primele simptome au apărut în timp ce făcea snorkeling

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a aflat o veste cutremurătoare după ce primele simptome au apărut în timpul unei vacanțe. Inițial, medicii au crezut că simptomele sunt cauzate de oboseală.

Foto Instagram/Mollie Mulheron
Foto Instagram/Mollie Mulheron

Mollie Mulheron, în vârstă de 24 de ani, a mers într-o vacanță pe Insulele Galapagos. Acolo tânăra a început să se simtă rău și să aibă simptome ciudate în timp ce făcea snorkeling. După ce a fost aproape de a se îneca din cauza problemelor apărute pe apă, au urmat alte probleme respiratorii care au făcut-o să meargă la medic. 

Ajunsă la medici, Mollie a primit un diagnostic greșit. Aceștia au considerat că este doar obosită, însă se pare că tânăra suferea de fapt de o boală nemiloasă. 

La scurt timp după ce a revenit din vacanță, Mollie s-a prăbușit într-un magazin din Marea Britanie și atunci și-a dat seama că lucrurile sunt mai grave decât se aștepta. Tânăra a ajuns de urgență la Spitalul Airedale, din Steeton, acolo unde medicii au descoperit că are o tumoare de 15 cm pe inimă și pe plămâni. 

Diagnosticul dat de medici a fost unul cutremurător, după ce a revenit dintr-o vacanță de 9 luni petrecută în Galapagos. Medicii i-au spus că are limfom non-Hodgkin în stadiul 4. 

„Cea mai proastă veste din viața mea, nici măcar nu pot explica cum m-am simțit acum. Nici până în ziua de azi nu pot să înțeleg, când mi s-a spus.. țipam la mama mea despre planurile mele de viitor, despre cum vreau să fiu mamă și să mă căsătoresc, tot ce puteam face era să mă uit la perete, să plâng și să țip”, a declarat aceasta, relatează Gândul.ro

Mollie a început ședințele de chimioterapie de pe 21 februarie. Boala este avansată așa că a fost imposibil de efectuat procesul de criogenizare-conservare a materialului biologic prin răcire. Ea a acceptat cu greu situația, mai ales că voia să devină mamă.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite