VIDEO Un avion cargo a ieşit de pe pistă, la Bergamo. Blue Air a reprogramat două curse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile italiene au anunţat că un avion cargo care aparţine companiei de curierat DHL a ratat aterizarea pe pista aeroportului internaţional Bergamo, situat în apropiere de Milano, şi s-a izbit de marginea unui drum. Incidentul a avut loc la ora patru dimineaţa, iar nicio persoană nu a fost rănită, transmite „The Guardian“, potrivit news.ro.

Ulterior, aeroportul internaţional a fost închis temporar, până la ora locală 6.37 (7.37 ora României).

Imaginile de pe reţelele de socializare arată aeronava Boeing 737, trântită pe marginea drumului, care este situat la capătul pistei de aterizare.

Aeronava DHL a aterizat la ora locală 4.07 (5.07 ora României), după un zbor de la aeroportul francez Charles de Gaulle.

Nicio persoană nu a fost rănită în incident, iar echipajul a scăpat nevătămat.

Aparent, incidentul a fost cauzat de condiţiile meteo nefavorabile.

Agenţia Naţională de Aviaţie Civilă din Italia a anunţat că unele zboruri au fost reprogramate sau atribuite aeroportului Malpensa, care deserveşte aceeaşi metropolă italiană.

Compania Blue Air a anunţat că a reprogramat două zboruri din cauza incidentului de la Bergamo.

„Din cauza evenimentului aviatic petrecut pe Aeroportul Milano Bergamo, ce a dus la oprirea operaţiunilor pe acest aeroport, compania Blue Air a decis să amâne operarea zborurilor 0B111/0B112 Bucureşti - Milano Bergamo şi Milano Bergamo - Bucureşti de astăzi, 05 august 2016. In momentul de faţă aeroportul s-a redeschis, dar permite operarea la un nivel redus.
Zborurile se vor opera astăzi după următorul orar de zbor (toate sunt ore locale): 0B111 18:10 Bucureşti - 19:25 Milano Bergamo, 0B112 20:05 Milano Bergamo - 23:15 Bucureşti“,  a anunţat compania aviatică într-un mesaj postat pe Facebook.
 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite