Un primar din Republica Moldova a accident mortal un copil, apoi a înscenat un alt accident, ca să șteargă urmele

0
Publicat:

Un primar din Republica Moldova a fost reținut după ce a accidentat mortal, cu mașina de serviciu, un băiat de 14 ani și a încercat să păcălească polițiștii înscenând un alt accident, potrivit TV8.md.

Primarul a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică. FOTO TV8.md.
Primarul a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică. FOTO TV8.md.

Tragicul accident a avut loc pe 19 februarie, în localitatea Boldurești din raionul Nisporeni -Republica Moldova, unde un adolescent de 14 ani a fost lovit mortal de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului, lăsând victima la pământ.

Două zile mai târziu, conducătorul auto a fost prins. Autorul accidentului s-a dovedit a fi primarul localității Boldurești și, potrivit poliției, în momentul accidentului, circula cu mașina de serviciu.

Polițiștii moldoveni spun că, după accident, edilul a încercat constant să inducă în eroare oamenii legii pentru a scăpa de răspundere.

Cum a încercat să scape de răspundere

Edilul a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică celei implicate în accident și date în căutare, o Dacia Duster albă. 

Marți, 20 februarie, în jurul orei 22, primarul a înscenat un accident cu implicarea mașinii avariate, pentru a ascunde urmele tragediei, a transmis poliția.

În dimineața zilei de 21 februarie, polițiștii l-au reținut însă pe edilul în vârstă de 47 de ani. potrivit TV8.md.  

A fost deschis un dosar penal. Poliția continuă inclusiv investigațiile în care este vizat un cerc de suspecți care au l-au ajutat pe primar în tentativa de a induce în eroare oamenii legii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite