FOTO Italia: Miss Diaspora 2011, o româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Callatis a luat sfârşit ieri seară la Hotelul Ergife din Roma, după ce Iulia Daniela Goia a fost încoronată Miss Diaspora 2011. Studiază managementul şi ar vrea să poată schimba imaginea românilor.

Diaspora românească şi-a ales ieri seară reprezentata frumoaselor de peste graniţă. În faţa a circa 400 de spectatori, Iulia Daniela Goia (21 de ani), a fost aleasă Miss Diaspora 2011. Titlul părăseşte astfel Italia, iar coroniţa i-a fost înmânată de Tatiana Răducanu, Miss Diaspora pentru anul trecut.

Locul I

Iulia este în anul III la Management şi ar vrea să se întoarcă într-o zi în România să-şi deschidă o afacere. Spune că nu se aştepta să câştige şi speră ca acest titlu să-i aducă posibilitatea de schimba ceva la nivelul percepţiei poporului român peste graniţe. „Nu toţi sunt hoţi, avem şi valori. Aş vrea să pot schimba imaginea românilor", ne-a declarat sub proaspăta miss sub presiunea emoţiilor.

Este de 9 ani în Spania şi intenţionează să pună accent pe studii şi în viitor. În Spania apreciază veselia localnicilor, dar nu-i place faptul că aceştia gândesc în stereotipuri despre români. Legat de România spune că ar vrea să se întoarcă şi să pună pe picioare o afacere. Oraşul ei preferat este Clujul.

image

Vezi mai multe fotografii, dar și alte informații despre celelalte câștigătoare pe adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite