Dorinţele ascunse ale femeilor şi bărbaţilor pe plan sexual: cele nouă ajustări aduse sexului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Respiraţia urât mirositoare de dimineaţă este pe lista aspectelor negative care ar trebui eliminate dintr-o relaţie sexuală. FOTO Arhivă
Respiraţia urât mirositoare de dimineaţă este pe lista aspectelor negative care ar trebui eliminate dintr-o relaţie sexuală. FOTO Arhivă

Pentru că nu avem parte doar de curcubeie şi orgasme, revista „Womenʹs health” a chestionat nouă persoane pentru a afla ce schimbări ar face, în materie de sex, dacă ar putea.

1. „Nu am o relaţie sexuală exclusivă, dar aş vrea ca respiraţia urât mirositoare de dimineaţă să nu mai existe. Aş face sexul de dimineaţă mult mai bine.” - Scott P.

2. „Ar fi nemaipomenit dacă bărbaţii ar putea avea orgasme multiple. Femeia cu care mă întâlnesc în ultima vreme are întotdeauna şi mi-ar plăcea să am şi eu această experienţă.” - Ian N.

3. „Mi-ar plăcea să fiu capabil să fac sex fără să mă implic emoţional. Ar fi bine să pot face sex pur şi simplu, doar fizic. Da, ştiu, sună de parcă fac parte dintr-o formaţie.” - Josh H.

4. „Aş face ca vaginele să fie mai puţin complicate, motivul fiind acela că mi-ar plăcea să le pot genera orgasm femeilor de fiecare dată fără o tonă de efort din partea ei sau a mea.” - David S.

image

FOTO womenshealthmag.com

5. „Mi-ar plăcea ca de fiecare dată când fac sex să fie cel mai bun sex pe care l-am avut vreodată. În acest fel, aş evita să mă gândesc că aş putea avea un sex mai bun sau o chimie mai bună cu un fost iubit.” - Katrina A.

6. „Îmi doresc ca toată lumea să fie bună la pat! S-ar simţi la fel de grozav şi ar exista mai puţine şanse să alegem parteneri bazându-ne pe trăsăturile fizice.” - Gretchen A.

7. „Aş vrea ca sperma să aibă un gust mai bun. Ştiu că nu este necesar să ajungă în gură, dar câteodată ajunge.” - Lilly F.

8. „Mi-aş dori ca mărimea chiar să nu conteze. Dar contează. Nu sunt cel mai bine dotat bărbat din acest punct de vedere şi este frustrant să ştiu că nu mă descurc la fel de bine în prezervativ ca alţii doar din cauza unui lucru genetic.” - Matt D.

image

FOTO lehmiller.com

9. „Aş prefera mai puţine fluide. Ştiu că sunt necesare, dar întotdeauna există acea zonă udă în pat după aceea. Nu este mereu dezgustător imediat, dar după actul sexual poate deveni.” - Stefanie B.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite