Trăieşte ca femeie, dar va fi trimisă la o închisoare de bărbaţi: care este fapta oribilă pentru care a fost condamnată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un transsexual care trăieşte acum ca femeie a fost trimis la o închisoare pentru bărbaţi, în urma unei decizii a instanţei. Cazul lui este destul de complex, a precizat judecătorul care l-a condamnat.

Davina Ayrton, care cu trei ani în urmă se numea David, a fost găsită vinovată de viol. Agresiunea a avut loc în anul 2004, asupra unei tinere de 15 ani, scrie publicaţia britanică „Daily Telegraph”.

Davina, care acum are 34 de ani, a fost arestată preventiv şi acum, după condamnare, va fi trimisă la o închisoare pentru bărbaţi, deşi între timp a decis să devină femeie şi şi-a schimbat inclusiv numele.

Anul trecut, Davina a încercat să se sinucidă, motiv pentru care judecătorul a decis să nu fie eliberată pe cauţiune. Pedeapsa va fi executată într-o închisoare din Winchester, însă protocolul de detenţie va fi mai complex, având în vedere situaţia ei.

Deşi trăieşte ca femeie, Davina nu a urmat un tratament hormonal şi nici nu şi-a făcut o operaţie de schimbare de sex, de aceea a fost trimisă la un penitenciar pentru bărbaţi. În anul 2014, Davina a fost condamnată şi pentru pedofilie, pentru că deţinea imagini pornografice cu copii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite