Un tribunal american a cerut DOD să înlăture aplicarea desemnării Xiaomi ca o Companie Chineză Militară Comunistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediu Xiaomi din Hangzhou, China. FOTO Shutterstock
Sediu Xiaomi din Hangzhou, China. FOTO Shutterstock

Xiaomi a anunţat, pe 25 mai 2021, că Tribunalul Statelor Unite pentru Districtul Columbia a luat decizia finală de impunere către Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii să înlăture aplicarea desemnării Xiaomi ca o Companie Chineză Militară Comunistă (CCMC).

Comunicatul complet:

“Pentru Xiaomi (Compania) este îmbucurător să anunţe că pe 25 mai 2021, ora 4.09 pm (Eastern Standard Time), Tribunalul Statelor Unite pentru Districtul Columbia a luat decizia finală de impunere către Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii să înlăture aplicarea desemnării Xiaomi ca o Companie Chineză Militară Comunistă (CCMC). În urma prescrierii ordinului, instanţa a anulat integral şi cu efect imediat restricţiile impuse cetăţenilor SUA de a achiziţiona titluri de valoare  Xiaomi şi cerinţa ca aceştia să îşi cedeze acţiunile.

Compania este recunoscătoare pentru încrederea şi sprijinul utilizatorilor, partenerilor, angaţilor şi acţionarilor din întreaga lume. Compania reiterează faptul că este o corporaţie publică, pe acţiuni, condusă independent, care le oferă consumatorilor produse electronice doar pentru scopuri civile şi pentru uz comercial. Compania va continua să ofere utilizatorilor produse şi servicii electronice de consum fiabile şi să dezvolte în permanenţă produse uimitoare cu preţuri accesibile, pentru a permite tuturor utilizatorilor din lume să se bucure de o viaţă mai bună prin tehnologii inovatoare”.  

Anunţul original al Xiaomi poate fi citit aici.

Documentul emis de Tribunalul Statelor Unite pentru Districtul Columbia.

.

Documentul emis de tribunalul american pentru Xiaomi
Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri