Orange TV Go devine disponibilă în Huawei AppGallery

0
0
Publicat:

Utilizatorii de telefoane Huawei cu HMS (Huawei Mobile Services) pot descărca acum din AppGallery și Orange TV Go, aplicația pentru telefon și tabletă.

image

Aplicația a devenit disponibilă de la finalul lunii octombrie a acestui an. Aplicația Orange TV Go oferă acces la seriale, știri, emisiuni din diverse categorii, muzică, filme, desene animate, printre care și o colecție de filme Disney disponibile pentru închiriere. 

Prin Orange TV Go utilizatorii pot accesa în timp real până la 142 de posturi TV locale și internaționale. Aplicația include acces și la ghidul TV complet, care oferă posibilitatea de a abonare la notificări, astfel încât utilizatorul va știi când anume încep emisiunile sau filmele preferate, totodată putând să programeze și înregistrarea emisiunii dorite.

Cu Orange TV Go utilizatorii pot crea profiluri în aplicație, inclusiv un profil dedicat celor mici, unde conținutul afișat este adaptat acestora. 

AppGallery este platforma de aplicații a Huawei, lansată la nivel global în aprilie 2018, fiind în prezent al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite