Orange extinde rețeaua 5G și în Baia Mare

0
Publicat:

Orange România continuă actualizarea rețelei la nivel național și, începând de astăzi, 18 iulie, oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Baia Mare acces la conectivitate 5G/5G+.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Locuitorii orașului Baia Mare vor beneficia nu doar de vitezele rețelei 5G+, ci și de un grad de acoperire în proporție de 100%. În plus, clienții din Baia Mare au parte de discounturi speciale pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din această perioadă vin cu reduceri în magazinele Orange din Baia Mare.

Baia Mare se adaugă seriei de noi orașe acoperite în ultimele luni, rețeaua Orange 5G/5G+ fiind astfel prezentă în 34 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Totodată, numărul orașelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, astea fiind: Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Astfel, clienții cu un abonament Orange 5G şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces rețeaua 5G din România, ce oferă viteze de până la 1,5 Gbps. De altfel, performanța rețelelor Orange a fost recent reconfirmată de către ANCOM, care în baza măsurătorilor făcute de utilizatori români prin Netograf.ro, a stabilit că utilizatorii Orange România au avut, în ultimii 6 ani, cele mai mari viteze medii din România, atât pentru internetul fix, cât și pentru cel mobil.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite