Huawei a lansat local seria Watch 3, căştile Freebuds 4, tablete şi monitoare

0
0
Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer BG Romania, prezentând Huawei Watch 3.
Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer BG Romania, prezentând Huawei Watch 3.

Huawei România a lansat astăzi, 22 iunie, pe piaţa locală, cel mai elegant şi mai avansat smartwatch din portofoliu, cu un corp uşor din titan şi brăţară din titan sau piele pentru versiunea Pro.

Noua serie de smartwatch-uri flagship HUAWEI WATCH 3 este prima care oferă apeluri e-sim, măsoară temperatura pielii şi dispune şi de o autonomie a baterie de până la 21 de zile în Modul Ultra. Totodată, compania a dezvăluit astăzi, în cadrul aceluiaşi eveniment local, noile căşti Freebuds 4, disponibile din 7 iulie, precum şi monitoarele MateView şi MateView GT, şi tabletele MatePad 11, MatePad Pro.

Noua serie de HUAWEI WATCH 3 include două modele pentru HUAWEI WATCH 3 şi două modele pentru HUAWEI WATCH 3 Pro, toate folosesc sistemul de operare HarmonyOS 2.

Seria HUAWEI WATCH 3 include patru modele: 

  • curea şi corp din titan HUAWEI WATCH 3 Pro
  • curea de piele HUAWEI WATCH 3 Pro
  • curea de piele HUAWEI WATCH 3
  • curea din fluoroelastomer (cauciuc sintetic) HUAWEI WATCH 3.

Seria HUAWEI WATCH 3 include pentru prima dată apelurile e-sim şi un senzor pentru detectarea temperaturii pielii. Noile smartwatch-uri îi vor ajuta pe utilizatori să îşi monitorizeze progresul antrenamentului şi starea de sănătate.

Corpul din oţel inoxidabil sau titan şlefuit al ceasului este decorat cu sticlă 3D ultra-curbată sau de safir şi un ecran mare. Pe lângă designul premium, ceasul dispune şi de verificare SpO2 continuă. 

Seria HUAWEI WATCH 3 suportă conectivitate autonomă. Prin activarea serviciului eSIM pe smartphone-uri şi la operatorii de telefonie, utilizatorii pot partaja între smartphone şi smartwatch atât numărul de telefon, cât şi planurile de voce şi date.

HUAWEI WATCH 3 Pro dispune de o autonomie a bateriei ridicată de 5 zile în modul smart şi de 21 de zile în modul ultra-long battery life. HUAWEI WATCH 3 poate rămâne pornit timp de 3 zile în modul smart şi 14 zile în modul ultra-long battery life.

WATCH 3 Pro este disponibil pe piaţă în versiunile Elite şi Classic, în timp ce WATCH 3 este disponibil în versiunile Active şi Classic.

colaj Huawei Watch 3

„Noua serie HUAWEI WATCH 3 aduce consumatorilor un design elegant uimitor şi în acelaşi timp, caracteristici inteligente şi îmbunătăţite, cu o experienţă a utilizatorilor impecabilă oferită de HarmonyOS 2. Acestea sunt concepute pentru o viaţă de zi cu zi cât mai elegantă şi confortabilă”, a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer BG România.

HUAWEI FreeBuds 4, cel mai nou produs audio de la Huawei, căşti True Wireless cu tehnologie de anulare activă a zgomotului şi confort la purtare, vor fi disponibile pe piaţa locală în prima parte a lunii iulie.

Căştile oferă sunet de înaltă rezoluţie şi o experienţă inteligentă de conectivitate audio, lansând oficial era ANC 2.0 open-fit. Suportă conectarea cu dispozitivele din apropiere, conexiune duală a dispozitivului şi control Audio Center cu smartphone-uri, tablete şi alte dispozitive Huawei. Ele sunt şi primele căşti care se pot conecta rapid cu un HUAWEI MateBook aflat în apropiere.

Casti HUAWEI FreeBuds 4

Căştile suportă o gamă de frecvenţă de până la 40kHz, reproducând voci mai clare şi sunete de înaltă frecvenţă cu detalii. HUAWEI FreeBuds 4 oferă şi înregistrare HD şi mod de latenţă redusă, pentru ca utilizatorii să se bucure mai mult de gaming şi divertisment.

HUAWEI MateView GT, primul monitor desktop pentru gaming este introdus pe piaţa locală, intrând într-un nou segment business, cel al dispozitivelor de gaming pentru PC. Seria MateView este completată şi de primul monitor flagship autonom al companiei.

HUAWEI MateView GT vine cu un ecran curbat ultrawide care suportă o rată de refresh de 165Hz şi SoundBar integrat.

Monitor HUAWEI MateView GT

HUAWEI MateView este un monitor autonom de înaltă calitate, cu un ecran 3:2 de 28,2 inci care suportă o rezoluţie nativă de 3840 × 2560 pentru ca şi cele mai mici detalii să fie reproduse fidel pe ecran. Fiecare monitor este calibrat profesional din fabrică pentru a oferi culori cu un grad de precizie de ΔE <1 în modul sRGB şi ΔE <2 în modul DCI-P3. 

Monitor HUAWEI MateView

HUAWEI MateView este certificat VESA Display HDR 400, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor distinge cu uşurinţă detaliile ascunse în zonele mai întunecate ale imaginii.  HUAWEI MateView acceptând 98% din gama de culori DCI-P3 şi 100% din gama de culori sRGB.

Pe segmentul tabletelor, compania a anunţat lansarea a două noi modele: HUAWEI MatePad Pro şi HUAWEI MatePad. Ambele tablete au sistemul de operare HarmonyOS 2 şi oferă posibilitatea de conectare la o tastatură magnetică şi un creion care le pot transforma în notebookuri.

Tableta HUAWEI MatePad Pro 2021

Noile tablete, MatePad 11 şi MatePad Pro, vor fi disponibile pe piaţa locală în a doua parte a lunii iulie şi sunt primele dispozitive Huawei care rulează HarmonyOS 2, alături de seria WATCH 3. Noua tabletă desktop oferă o mai bună organizare, cu un nou Bottom Dock şi widget-uri de servicii pentru ca utilizatorii să poată vizualiza mai eficient informaţiile importante.

Folosind Huawei Share, tableta poate utiliza capabilităţile altor dispozitive - smartphone-uri, PC-uri sau televizoare inteligente - pentru a forma un Super Device ce poate suporta o mare varietate de moduri de utilizare creativă şi productivitate sporită. Ambele tablete oferă posibilitatea de conectare la o tastatură magnetică şi un creion care le pot transforma în notebookuri.

Tableta MatePad 11

Campania de precomandă pentru smartwatch-uri începe pe data de 23 iunie şi este valabilă până pe 6 iulie, pe Huawei Online Store şi în reţelele de retail ale partenerilor. 

Persoanele care vor comanda în perioada aceasta vor primi cadou o pereche de căşti HUAWEI FreeBuds 4i la achiziţionarea ceasului HUAWEI WATCH 3, la preţul de 1.699 lei şi o pereche de căşti FreeBuds Pro împreună cu ceasul HUAWEI WATCH 3 Pro la preţul de 1.999 lei sau 2.499 lei, în funcţie de ediţia de piele sau titan.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite