GALERIE FOTO Cele mai ciudate zece nume de site-uri web

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succesul unui site ţine în mare măsură de cum este administrat şi ce conţinut are, dar câţiva proprietari de domenii online au uitat de micile amănunte cum ar fi dublul înţeles al numelui. Astfel, s-a ajuns la unele dintre cele mai ciudate denumiri, unele total opuse activităţii obişnuite a site-ului.

„Therapist” în engleză nu înseamnă nimic rău, oricine poate avea nevoie de un terapeut la un moment dat, dar „the rapist” are un cu totul alt înţeles. Cel care a cumpărat acest domeniu se pare că nu a luat în calcul şi al doilea sens. Mai există şi site-ul „les bocages” cu înţelesul de „plantaţii”, dar în engleză se poate citi şi „lesbo cages” care deja intră în altă sferă de interes.

Site-ul „Who Represents” este o bază de date care poate ajuta doritorii să intre în contact cu celebrităţile. Însă dacă domeniul este citit „whore presents” s-ar constitui într-o jignire la adresa vedetelor. Pentru profesori există site-ul „Teachers Talking”, unde doritorii pot învăţa limba franceză sau spaniolă. Dar tot în engleză se poate înţelege „teacher stalking”.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite