Facebook pe iPhone primeşte un "News Feed alternativ" pentru ceea ce contează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua versiune a Facebook pentru iPhone aduce nu numai îmbunătăţiri are micilor erori pe care le are aplicaţia, ci şi un mod diferit de a descoperi oamenii. E o apropiere discretă a Facebook către interacţiunile personale sau doar cu un număr limitat de oameni.

Noua opţiune a Facebook se numeşte Highlights şi vine odată cu înlocuirea tabului de Friend Requests cu cel care se numeşte People. Aici vom găsi oamenii care ne sunt prieteni, dar în diferite forme. Highlights arată utilizatorilor diferite lucruri care urmează - evenimente la care vor participa prietenii lor, zile de naştere şi alte informaţii de acest tip. Schimbarea a fost observată de Josh Constine de la TechCrunch şi nu este disponibilă pe toate dispozitivele, ci probabil doar la cele selectate pentru testarea beta.

People include Highlights, un rezumat al evenimentelor prietenilor noştri, Everyone - o listă alfabetică a prietenilor, ceea ce nu exista până acum în Facebook şi History - o listă cronologică a oamenilor cu care am interacţionat prin mesaje, like-uri sau alte acţiuni.

Ce ne spun aceste opţiuni despre Facebook? Că încearcă să aducă prietenii şi interacţiunile cu ei mai aproape, dar să facă produsele să lucreze împreună mai bine. Aici ne gândim la Facebook Messenger, care a fost updatat pentru a permite întoarcerea la Facebook dintr-o singură atingere pe ecran. Odată ce prietenii sunt puşi alfabetic sau în funcţie de interacţiuni în listele din Facebook sunt mai uşor de contactat.

Highlights e un fel de News Feed alternativ, care se concentrează pe prietenii mai apropiaţi, pe evenimentele care contează, nu pe contentul prezent în permanenţă, zi de zi. 

WhatsApp: Povestea unui succes născut din comunism şi refuz

Achiziţia anului: Facebook cumpără WhatsApp cu 16 miliarde de dolari

Cum arată Highlights, mai jos

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite