Şi-a luat cobra de nevastă crezând că este soţia reîncarnată: dorm împreună, merg la sala de sport şi organizează picnicuri romantice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relaţia mai puţin obişnuită a unui bărbat a atras atenţia presei internaţionale. Acesta urmează să se căsătorească cu un şarpe de 3 metri, fiind convins că este soţia sa reîncarnată.

Un bărbat din Asia de Sud-Est s-a căsătorit cu un şarpe de trei metri lungime, fiind convins că este soţia sa moartă în urmă cu cinci ani, reîncarnată în cobră. Reptila a fost găsită chiar de către bărbat, acesta văzând o „asemănare izbitoare cu fosta lui parteneră“, scrie Daily Mail.

A decis să se căsătorească cu reptila, alături de aceasta petrecându-şi fiecare zi: se uită împreuna la televizor, merg la picnic pe malul lacului, sau la sala de sport.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, spune că a fost devastat când i-a murit soţia. Acesta crede în teoria budistă conform căreia oamenii se reîncarnează în animale. El şi-a pierdut partenera în urmă cu cinci ani, dar se pare că se înţelege foarte bine şi cu noua lui consoartă. Nu stă nicio zi departe de şarpele său, îl ia oriunde se duce, inclusiv în pat pe timpul nopţii.  

   Bărbatul este cunoscut în zonă pentru relaţia sa mai puţin obişnuită, fiind avertizat de foarte multe ori cu privire la pericolele la care se supune locuind cu o cobră de trei metri. FOTO Daily Mail

image
image

                  Bărbatul îşi petrece fiecare zi alături de „partenera“ sa. FOTO Daily Mail

FOTO Daily Mail

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite