Regulile de care ţine cont celebrul Tony Robbins pentru a fi mai fericit şi a-şi atinge potenţialul maxim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tony robbins

Thony Robbins, celebrul antrenor motivaţional, vorbeşte despre regulile care ne ajută să fim mai fericiţi şi mulţumiţi de propria persoană, mai concentraţi asupra atingerii obiectivelor şi mai energici.

Tony Robbins este antrenor motivaţional, consultant financiar personal şi autor de cărţi dedicate dezvoltării personale. Se autointitulează „antrenorul succesului“ şi este binecunoscut publicului larg datorită cărţilor „Putere nemărginită“ şi „Descoperă forţa din tine”.

Una dintre teoriile susţinute de acesta urmăreşte învăţarea partcicipanţilor cum să devină mai fericiţi şi mulţumiţi de propria persoană, mai concentraţi şi mai energici, scrie scrie huffingtonpost.com

4 reguli de care ţine cont Thony Robbins pentru a-şi atinge potenţialul maxim şi a fi mai fericit:

Hrăneşte-ţi mintea în mod conştient

„În fiecare zi, trebuie să staţi în gardă la uşa minţii voastre“, spune Tony Robbins. Ideile, gândurile şi sentimentele care nutresc în minte vă hrănesc în mod inconştient şi ajung să facă parte din realitatea voastră. Dacă nu vă hrăniţi mintea, o veţi lăsa pradă „buruienilor“ care cresc în spaţiile goale, gândurile negative care sunt printre cei mai aprigi duşmani ai motivaţiei.

Fă zilnic mişcare

Mintea şi corpul nu pot fi separate. Frica este fizică. Când te simţi nesigur, îţi schimbi fiziologia. Modificarea modului în care funcţionează corpul vostru vă poate schimba mintea şi viziunea dvs. generală asupra lumii

Ia-ţi un model de succes

„Oamenii de succes oferă indicii“, obişnuieşte să spună Robbins. Dacă cineva reuşeşte în mod repetat nu înseamnă că este norocos. Vedeţi cum o face şi apoi urmaţi exemplul pentru a obţine acelaşi rezultat.

Eşti media primilor 5 oameni alături de care îţi petreci timpul

Cei mai mulţi oameni aleg să-şi petreacă timpul cu persoane de acelaşi nivel sau mai jos pentru că îi fac să se simtă superiori. Cu toate acestea, nu vă oferă niciun impuls pentru a creşte. Gândiţi-vă puţin: dacă jucaţi un joc cu cineva mai bun decât dvs., vă veţi îmbunătăţi tactica rapid. Dar dacă jucaţi cu cineva la acelaşi nivel sau mai scăzut, nu veţi avea de la cine să învăţaţi şi nu veţi fi provocaţi şi ambiţionaţi sa fiţi mai buni.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite