„Ne-a făcut viața un iad timp de 23 de ani”. Cum a ajuns poliția să le interzică unor vecini să mai vorbească între ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu britanic se află în război cu vecina lor, despre care spun că le-a făcut „viața un iad timp de 23 de ani”. Ei au reclamat Poliției că vecina lor păstrează o grădină neîngrijită, cu multe frunze care ajung pe aleea lor.

Frunzele, motiv de scandal între două familii britanice FOTO: Arhivă, Adevărul
Frunzele, motiv de scandal între două familii britanice FOTO: Arhivă, Adevărul

Potrivit dailymail, vecinii care se ceartă locuiesc în apropierea unor case identice din cărămidă roșie, în suburbia înfrunzită din Eastwood, Nottinghamshire.

„Nici gospodarului singuratic, nici cuplului nu li se permite să vorbească unul cu celălalt sau să comunice în vreun fel după ce au semnat ordinele poliției de <păstrare a liniștii>.Dar lucrurile s-au intensificat în ultimele săptămâni după ce familia Amos și-a acuzat vecinul - prin ofițerul comunității locale - că păstrează o față și o grădină neîngrijite, cu frunze și așchii de scoarță care le suflă pe drumul lor și pe gazonul din spate”, scrie publicația citată.

 „Drepturile și libertățile mele sunt afectate, deoarece îmi ignoră dreptul de a avea grădina mea așa cum vreau eu”, a spus profesoara acuzată de cuplul respectiv.    

 Ofițerii de la poliția din Nottinghamshire, care au fost chemați, au considerat că deșeurile din grădină ale doamnei Perro constituie un „comportament antisocial”.

Domnul Amos, în vârstă de 74 de ani, un manager de vânzări de mașini clasice, a spus: „Merită acest avertisment. Ea este vecina din iad.„Trăim aici de 47 de ani și ea ne-a făcut viața un iad în ultimii 23 de ani. E nebună și continuă să ne invadeze intimitatea și să facă lucruri enervante care ne înnebunesc”.

Este o femeie urâtă și oribilă și vrem doar să ne lase în pace. Mă bucur că poliția i-a dat acest avertisment, aveau tot dreptul și era timpul, dar mă îndoiesc că va opri activitatea ei”, susține soția acestuia.

Vecina a aruncat bucăți de iarbă în grădina din spate

Cuplul mai susține că doamna Perro, o fostă lucrătoare la B&Q, îi chinuie cu comportament antisocial încă de când s-a mutat în casa privată în 2001.

De-a lungul anilor, ei susțin că ea i-a spionat cu CCTV, inclusiv un dispozitiv de sunet pentru a le înregistra conversațiile, a ținut o singură pereche de chiloți pe linia de spălat timp de 24 de luni,  și și-a lipit afișe pe marginea ei cu marca „Trespassers” din cauza porții din față atașate cândva, ea susținea că ar provoca daune structurale casei ei.

De asemenea, ei spun că vecina „le-a blocat drumul cu vehiculele muncitorilor și pubele cu roți, a aruncat bucăți de iarbă în grădina din spate, le-a trimis scrisori false spunând că îi dă în judecată pentru că au <traumatizat-o>”.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite