Schimbări radicale pentru o zodie în mai 2023. Nativii care trebuie să fie foarte atenți VIDEO

0
Publicat:

Luna Plină din 5 mai este foarte provocatoare, căci are loc pe axa Taur-Scorpion, considerată axa posesiunilor explică astrologul Camelia Pătrășcanu la Astro Fanatik.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Atunci când Luna, văzută dinspre Pământ, este orientată către Soare, ne apare ca fiind complet luminată. Atunci vorbim de Lună Plină.

Luna Plină, în Scorpion, aduce multe planete în Taur, o zodie posesivă, spune Camelia Pătrășcanu.

Scorpion

Luna în Scorpion evidențiază lăcomia, dorința de a câștiga tot mai mult, prin orice metodă, iar dependențele și posesivitățile pe care le au nativii acestei zodii față de oameni sau față de obiecte cresc.

Se activează sentimente precum gelozia, suspiciunea, frica de a fi înșelat sau părăsit. Sfatul astrologului este să le conștientizăm, să realizăm că avem aceste obsesii.

Leu

Leii se vor confrunta cu situații delicate, care le aduc un anumit disconfort, care le va afecta rutina. Luna Plină din 5 mai le va releva toate implicațiile.

Gemeni

În cazul Gemenilor, Luna Plină din 5 mai vine cu sensibilitate fizică și o mare vulnerabilitate, ceea ce i-ar putea duce la detașare și izolare la locul de muncă, mai spune Camelia Pătrășcanu, la Astro Fanatik.  

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite