Dezmăţ într-un centru de relaxare pentru familii din SUA: stripteuzele se distrează dezbrăcate şi fac sex în piscine FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un complex de relaxare pentru familii din cartierul american Queens, al cincilea ca mărime din oraşul New York, a devenit „teren de joacă” erotică pentru stripteuzele care lucrează în zonă, spre disperarea conducerii şi a clienţilor

Reprezentanţii complexului Spa Castle din cartierul amerincan Queens se confruntă cu o situaţie jenantă. Mass-media locale relatează că stripteuzele care lucrează în cluburile de noapte din zonă vin în fiecare duminică dimineaţa, după ce îşi termină programul, să se relaxeze în piscinele de la Castle. 

Acestea dau buzna imediat după ce se deschide complexul, la ora 6:00 dimineaţa, însoţite de mai mulţi bărbaţi, conform ziarului „The Post”. „Fetele intră goale în apă şi se sărută între ele ca să se distreze. Parcă te-ai afla pe platourile de filmare ale unei producţii porno”, a explicat un purtător de cuvânt din partea spa-ului.

La ultimele două vizite făcute de stripteuze, jurnaliştii de la „The Post” au fost martorii dezmăţului. Atât femeile, cât şi prietenii lor erau dezbrăcaţi complet, se sărutau pasional şi, din câte au putut să observe ziariştii, unele cupluri făceau sex în apă.  

image

 FOTO nypost.com

Duminica de 28 februarie a fost memorabilă pentru persoanele în vârstă, dar şi pentru copiii veniţi la spa împreună cu părinţii. Nu se făcuse încă ora 9:00 dimineaţa când şi-au făcut apariţia cinci tineri, cu vârsta peste 20 de ani, care au început să facă sex în psicina încălzită de la cel de-al doilea etaj al complexului. Una dintre femei s-a dezbrăcat complet şi a început să-şi maseze sânii, în timp ce alţii o priveau. O altă stripteuză stătea în faţa unui bărbat şi, pentru că mâna i se mişca în jos şi în sus, cel mai probabil aceasta îşi masturba companionul.

Managementul are o problemă serioasă cu aceşti tineri care vin şi fac sex în piscine, dar nu ştium cum să reacţioneze. Zilnic, cupluri sunt surprinse în timp ce fac sex în piscinele interioare şi exterioare. Ei au impresia că sunt discreţi, dar nu sunt, a declarat un angajat al complexului.

Stripteuzele nu se ruşinează nici atunci când în preajmă se află copii, iar un client a povestit că a rămas cu ochii pironiţi la sânii unei femei care a dat buzna în vestiarul bărbaţilor. Acesta a precizat că a anunţat angajaţii, dar că nimeni nu a luat măsuri.

David Chan, un director de vânzări din Manhattan a relatat că nu mai poate să intre în jacuzzi de când a văzut doi bărbaţi care se masturbau reciproc într-o saună. ”Nu-mi pot scoate din cap faptul că în jacuzzi ar putea să fie spermă. Se presupune că acesta este un loc unde poţi veni cu familia”, s-a arătat acesta dezgustat.

image

FOTO nypost.com

Castle Spa este cel mai mare astfel de complex de relaxare din New York, cu 300.000 de vizitatori anual şi cu încasări de peste 20 de milioane de dolari pe an.

Construcţia stabilimentului a costat 25 de milioane de dolari, are 100.000 de metri pătraţi şi 21 de piscine-spa, o piscină cu bar şi una pentru copii, băi cu hidroterapie, saune moderne şi servicii de masaj. Intrarea costă 50 de dolari în weekend, iar clienţii primesc pantaloni scurţi şi tricouri, roz pentru femei şi albastre pentru bărbaţi. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite