Codin Maticiuc s-a împăcat cu Alina Crişan - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre relaţia lui Codin Maticiuc cu Alina Crişan, vedeta din ultimul număr Playboy din Olanda sau serbarea zilei de naştere pe scenă de către Radu Beligan. Printre alte subiecte, Raluca Lăzăruţ nu prea ţine la siluetă, iar Sophia Loren nu a făcut nicio operaţie estetică.

Codin Maticiuc s-a împăcat cu Alina Crişan. După mai multe despărţiri şi împăcări, Codin pare să se fi refugiat din nou în braţele Alinei Crişan. În urmă cu câteva zile, maşina cântăreţei a fost văzută în faţa casei lui Maticiuc, aflată pe Şoseaua Nordului. După o vară tumultoasă, în care a încercat să îşi regăsească liniştea alături de Anna Lesko, Codin Maticiuc ar fi încercat o reîmpăcare cu frumuşica Alina Crişan, care mai nou este gazda unei emisiuni la Antena 1. Persoane mondene din anturajul celor doi mărturisesc că relaţia dintre ei nu s-ar fi rupt niciodată, definitiv, scrie Click.

Patricia Paay, sexy în Playboy la 60 de ani. În ciuda faptului că a împlinit 60 de ani, cântăreaţa olandeză, Patricia Paay, demonstrează femeilor mult mai tinere că pot fi sexy şi la o vârstă înaintată. Ediţia olandeză a revistei Playboy o va avea pe Patricia în paginile numărului din decembrie. Surpriza este cu atât mai mare cu cât cântăreaţa susţine că nu a apelat până acum la chirurgia estetică, notează Click.

Radu Beligan îşi serbează ziua de naştere pe scena TNB. Actorul Radu Beligan îşi serbează, mâine, în avans, cea de-a 91-a aniversare, pe scena Teatrului Naţional Bucureşti. Alături de colegii săi, marele actor va îmbrăca din nou, duminică, de la ora 11,00 pe scena Sălii Amfiteatru a TNB, haina celebrului său personaj din piesa lui Jean Anouilh, "Egoistul", un spectacol care se joacă din 2004 cu casa închisă, potrivit Libertatea.

Raluca Lăzăruţ nu prea ţine la siluetă. Cu toate că acum trebuie să fie mai atentă ca oricând cu silueta ei, în primul rând pentru că prezintă o emisiune de succes la Antena 1 şi în al doilea că se află la început de relaţie cu spaniolul Josep, Raluca Lăzăruţ îşi dă cu stângul în dreptul. Bruneta şi-a făcut, se pare, un obicei din a-şi încălca principiile alimentare, scrie Cancan.

Sophia Loren:”Sunt 100% naturală”. Actriţa Sophia Loren arată impecabil la cei 75 de ani ai săi şi susţine că este 100% naturală pentru că a refuzat să-şi facă operaţii estetice. Deşi pare cel puţin cu 10 ani mai tânără, Sophia Loren nu a încetat să facă eforturi pentru a arăta cât de bine posibil. Aceasta încă mai face exerciţii fizice şi tot mai încearcă să slăbească, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite