Ce poţi face cu frunze uscate: cele mai frumoase decoraţiuni de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pinterest
FOTO Pinterest

Ce poţi face cu frunze uscate. Ce poţi face cu frunze uscate. Frunzele îngălbenite ale copacilor, unul din semnele clare ca toamna îşi intră în drepturi, pot fi foarte utile în înfrumuseţarea casei.

Frunzele îngălbenite, primul semn al sosirii toamnei, pot servi persoanelor îndemânatice în realizarea unor decoraţiuni interioare de efect. 

Ce poţi face cu frunze uscate: candelă din frunze

Pentru a-ţi face o frumoasă candelă cu temă de toamnă nu ai nevoie decât e un borcan, lipici şi de câteva frunze uscate. Nu trebuie decât să lipeşti frunzele uscate de borcan, să cureţi apoi excesul de lipici şi să plasezi o lumânare în interiorul borcanului. 

Ce poţi face cu frunze uscate: vas decorativ din frunze

Pentru obţinerea unui vas decorativ din frunze, tot ce trebuie să faci este să umfli un balon, pe care să îl poziţionezi pe un suport fix. Pe partea liberă a balonului lipeşti frunzele, astfel încât să se îmbine perfect. După ce se usucă lipiciul, dezumfli balonul şi obţii un frumos obiect decorativ, în care poţi chiar să depozitezi alte accesorii.

Ce poţi face cu frunze uscate: tablouri cu frunze

Cu puţină răbdare, poţi folosi frunzele ca şabloane pentru tablouri, pictând sau pulverizând culoarea în jurul lor. O altă idee ar fi să lipeşti frunzele uscate şi presate direct pe pânză.

Ce poţi face cu frunze uscate: trandafiri din frunze

Dacă înfăşori mai multe frunze una în jurul celeilalte, iar la final le legi la capăt cu o aţă, te vei putea mândri cu nişte frumoşi trandafiri din frunze, pe care îi poţi strânge în buchete.

Ce poţi face cu frunze uscate: banner din frunze

Pentru decorarea ferestrelor, a şemineului, a unui perete sau a uşii de la intrare, poţi folosi un banner realizat din frunze uscate. Nu trebuie decât să prinzi de o sfoară frunze uscate de diferite culori şi să decorezi colţul casei dorit. Pentru o decoraţiune de efect, poţi „îmbrăca” frunzele în sclipici auriu sau argintiu. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite