Prepară un desert îmbietor: negresă cu magiun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă ţi se face poftă de ceva dulce, nu intra în prima cofetărie! „Savurează˝ pe îndelete reţeta de negresă cu magiun.

Ingrediente

250 ml apă minerală
250 g zahăr pudră
100 ml ulei
4 linguri magiun
2 linguri cacao
600 g făină
1 pliculeţ praf de copt

Pentru glazură

150 g nuci pisate
2 linguri cacao
6 linguri zahăr
1 lingură ulei

Preparare

Pentru aluat, cerni făina într-un vas, adaugi praful de copt, torni apa minerală, zahărul pudră, uleiul, magiunul şi cacaua.

Amesteci bine toate ingredientele şi pui aluatul într-o tavă rotundă tapetată în prealabil cu ulei şi făină.

Citeşte reţeta completă de negresă cu magiun, pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite