Bancher italian, anunț năucitor către iubită și 200 de prieteni: „Ești liberă să pleci cu el în Mykonos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bancher italian a spus în fața a 200 de invitați care așteptau anunțul nunții sale că partenera l-a înșelat cu un avocet, relatează Corriere della Sera. Nunta planificată pentru octombrie a fost anulată.

Italia FOTO: Shutterstock
Italia FOTO: Shutterstock

Pregătirile pentru nuntă erau finalizate, iar petrecerea organizată într-o vilă de lux din Torino era văzută ca momentul în care se va face anunțul nunții. Segre a luat microfonul și a citit un discurs, în care le-a mulțumit, mai întâi, oaspeților. Apoi le-a mărturisit oaspeților că au urmat aplauze și urale. Apoi după schimbarea tonului a șocat întreaga audiență.

Întotdeauna am crezut că a iubi pe cineva înseamnă să-i dorești bunăstarea. Chiar mai mult decât a ta. Așa că îi dau Cristinei libertatea de a iubi, în special pe un avocat cunoscut. Acum poate să plece cu el în Mykonos”, a spus Massimo Segre, la microfon.

Imediat după moment s-a făcut liniște de mormânt printre invitați, iar femeia s-a declarat șocată. „Am crezut, inițial, că este o glumă”, a declarat Seymandi într-un interviu.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite