Trei zodii au șanse mari să se îndrăgostească la prima vedere și să trăiască o poveste de iubire ca în filme

0
Publicat:

Dragostea plutește în aer pentru trei dintre zodii. Acestea urmează să trăiască un moment extrem de romantic. Nativii lor par să se bucură de succes în dragoste la fiecare pas și duc iubirea la un cu totul și cu totul alt nivel.

Dragoste. FOTO Shutterstock
Dragoste. FOTO Shutterstock

Printre cei care au șanse, zilele următoare, să se îndrăgostească se numără Leii și Scorpionii.

Leii, dați pe spate de o persoană

Cupidon are planuri mari pentru Lei. Aceștia au șanse mari să facă schimbări în viața amoroasă. Se pare că vor întâlni în sfârșit, după atâta amar de vreme, o persoană care să îi dea pe spate și pe acești mofturoși ai zodiacului.

Lucrurile vor evolua rapid, iar până la o relație serioasă, care se va dori oficializată, mai este doar un pas. Această schimbare din viața Leilor o să le aducă lucruri bune în toate celelalte arii.

Stima de sine o să fie la cote înalte și vor avea o starea de spirit bună în fiecare zi. 

Scorpionii se vor îndrăgosti pe loc

Un episod mai puțin plăcut o să le aducă dragostea celor care sunt în zodia scorpion. Uneori este nevoie de un drum anevoios ca să ajungi acolo unde ți-ai propus. Este fix cazul nativilor din această zodie.

Se pare că o situație negativă îi va pune pe scorpioni față în față cu cineva de care se vor îndrăgosti pe loc. Vor fi loviți de săgeata lui Cupidon.

Niciodată nu au știut scorpionii să spună cum ar trebui să fie partenerul de viață, dar în curând își vor da seama instant ce au căutat o viață fără să știe. 

Citește în Click! care este cea de-a treia zodie cu șanse mari să se îndrăgostească la prima vedere!

HoroscopPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite