FOTO VIDEO Ferrari Sergio, supermaşina de care vor avea parte numai şase clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Ferrari şi-a făcut un renume din faptul că nu clientul alege maşina, ci Ferrari îşi selectează cumpărătorii. În această idee, producătorul auto de lux a lansat modelul Sergio în numai şase exemplare care au fost vândute deja pe bază de invitaţie făcută unor clienţi norocoşi, fideli brandului.

Modelul Ferrari Sergio a fost lansat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva, bolidul fiind realizat în colaborare cu firma italiană Pininfarina. Însă cele şase modele produse pentru tot atâţia clienţi fideli brandului vor fi realizate pe comandă specială, numai după ce vor fi realizate machete la scară reală ale maşinilor şi fiecare client invitat va solicita modificările dorite. Abia apoi va fi realizat autovehiculul, exact pe gustul clientului, ţinând cont de faptul că un astfel de exemplar este estimat la câteva milioane de euro. 

image

Un preţ exact pentru Ferrari Segio nu a fost încă anunţat, notează cnn.com., dar se ştie că cele şase maşini vor fi livrate la începutul anului viitor. Muzicianul Eric Clapton se pare că ar fi unul dintre cei şase clienţi selectaţi de Ferrari, acesta fiind un colecţionar înrăit al mărcii.

image

Modelul Sergio este bazat pe conceptul tehnologic dezvoltat pentru Ferrari 458. Uşile se deschid pe vertical, iar maşina poate ajunge de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 3,4 secunde. Tetierele dau impresia că plutesc, iar designul farurilor este spectaculos. 

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite