Vio Moldovan: E înghesuială mare pentru funcţia de selecţioner, pe mine mă va interesa după vreo 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan are meci astăzi. Rapid - ACS Berceni e de la ora 17.00 (TVR 3)
Viorel Moldovan are meci astăzi. Rapid - ACS Berceni e de la ora 17.00 (TVR 3)

Tehnicianul formaţiei Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, că visează să fie antrenorul echipei naţionale, dar nu în viitorul apropiat. El l-a atacat subtil pe Contra, care se vede deja pe banca echipei naţionale.

După ce Cosmin Contra a afirmat că e pregătit să preia echipa naţională, Viorel Moldovan a reacţionat.

"Nu mă interesează în momentul de faţă funcţia de selecţioner. Mă interesează mai întâi vreo 10-15 ani de antrenorat. Văd că e mare înghesuială pentru funcţia de selecţioner, toţi se înghesuie. După vreo 15 ani de antrenorat şi uzură, voi avea vreo 54 de ani, cred că o să mă intereseze. Eu consider că un selecţioner trebuie să aibă o anumită vârstă, o anumită experienţă, să aibă o anumită greutate. Dar e înghesuială mare acum", a spus Moldovan.

Antrenorul Rapidului a adăugat că Victor Piţurcă nu poate fi considerat singurul vinovat pentru ratarea calificării la CM 2014 şi consideră că disputarea barajului cu Grecia este totuşi o realizare având în vedere grupa din care a făcut parte România. "Nu ştiu dacă ar trebui să tragem toţi în Victor Piţurcă. Sunt foarte mulţi factori care au influenţat negativ acest baraj. Dar ca de fiecare dată în fotbal principalul vinovat este antrenorul. Poate puteam avea o altă abordare la meciul tur de la Atena, atunci cred că am pierdut calificarea. Însă deja e de domeniul trecutului. Oricum, eu cred că Victor Piţurcă, ducând această echipă până la baraj, deja este o realizare foarte bună. Să ajungi într-o grupă foarte bună până la baraj nu e rău. El are obiectiv calificarea la CE-2016, rămâne de văzut dacă federaţia îi va mai acorda credit până la urmă", a precizat Moldovan.

Deşi contractul antrenorului Victor Piţurcă semnat cu FRF expiră la finalul preliminariilor CE 2016, după pierderea barajului cu Grecia mai mulţi oameni de fotbal au solicitat demiterea selecţionerului, propunându-i ca înlocuitori pe Dan Petrescu, Laurenţiu Reghecampf, Cosmin Contra sau Cosmin Olăriu.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite