VIDEO Şumudică e „paşă“ în Turcia, suporterii i-au pupat mâinile. Victorii şi pentru Lucescu, Olăroiu şi Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa antrenată de Marius Şumudică, Kayserispor, a trecut 2-0 de Antalyaspor, într-un meci din etapa a cincea. Titular la gazde, Silviu Lung junior i-a apărat un penalty camerunezului Samuel Eto’o în minutul 65, la scorul de 1-0.

Turcia. Echipa antrenată de Marius Şumudică, Kayserispor, a trecut 2-0 de Antalyaspor, într-un meci din etapa a cincea. Titular la gazde, Silviu Lung junior i-a apărat un penalty camerunezului Samuel Eto’o în minutul 65, la scorul de 1-0. Săpunaru a jucat şi el din minutul 22. Cu trei victorii, un egal şi un eşec (1-4 cu Galatasaray în prima rundă), Kayserispor a urcat pe locul al treilea în clasament, iar suporterii i-au pupat mâinile lui Şumudică la finalul partidei. 

Într-un alt meci din Turcia, Gicu Grozav a marcat pentru echipa sa, dar Karabukspor a pierdut jocul cu Akhisar cu 2-1. La Karabukspor au mai jucat Paul Papp, Cristian Tănase, Valerică Găman şi Gabriel Torje, care a dat pasa de gol pentru Grozav.

Grecia. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul 1-0, echipa Panaitolikos, într-un meci din etapa a patra a campionatului Greciei. Până la disputarea ultimelor partide ale etapei, PAOK ocupa locul doi în clasament, cu opt puncte obţinute în primele trei etape (două victorii, două remize).

Spania. Formaţia Deportivo La Coruna, cu atacantul Florin Andone şi portarul Costel Pantilimon integralişti, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de echipa Betis Sevilla, scor 2-1, în campionatul Spaniei. A fost primul meci pentru Pantilimon în poarta echipei galiciene după împrumutul de la Watford.

Belgia. Anderlecht Bruxelles, cu Alexandru Chipciu integralist şi Nicolae Stanciu rezervă, a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu echipa Kortrijk, în etapa a şaptea a campionatului Belgiei. A fost a treia remiză consecutivă pentru Anderlecht, care ocupă abia locul nouă în Belgia. Stanciu a prins doar 80 de minute în acest sezon, fiind introdus în repriza a doua  în cinci partide.

Emiratele Arabe Unite. Formaţia Al-Ahli Dubai, antrenată de Cosmin Olăroiu, şi echipa Al Wahda, pregătită de Laurenţiu Reghecampf, au obţinut victorii în meciurile disputate în prima etapă a campionatului Emiratelor Arabe Unite. Al-Ahli Dubai a trecut, scor 4-1, de echipa Hatta, la care Adrian Ropotan a fost integralist. Al-Wahda, formaţia lui Reghecampf, s-a impus, scor 5-0, cu Dibba Al Fujairah.

Penaltyul apărat de Lung jr

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite