Steliştii au rămas în fundul gol: Baciu şi Tudose în apărare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baciu ar putea primi mai multe şanse din retur
Baciu ar putea primi mai multe şanse din retur

„Vom aduce doi fundaşi", au trâmbiţat steliştii în urmă cu câteva zile. Totuşi, până să cumpere ceva, oficialii din Ghencea au vândut deja un fotbalist titular şi se pregătesc să-l cedeze şi pe căpitanul echipei.

„L-am vândut pe Rada pentru 270.000 de euro. O sumă corectă, având în vedere faptul că la vară putea pleca gratis. O să mai plece şi Ghionea, pe care îl dau gratis! Nici el nu mai vrea să stea", ne-a mărturisit patronul Stelei, Gigi Becali.

În cazul în care cei din Ghencea nu se vor mişca rapid, Stoichiţă riscă să înceapă returul cu doar doi apărători centrali de meserie, care nici nu prea au meciuri jucate împreună.

„Stoichiţă şi panduru răspund cu capul"

Primul, Eugen Baciu, a fost o eternă rezervă de la venirea sa la Steaua, în timp ce Alexandru Tudose a fost făcut praf în ultimul timp atât de finanţator, cât şi de „Lippi". Totuşi, Gigi Becali nu intră în panică.

„Cum să rămână Steaua fără fundaşi? Nu e nicio problemă, avem soluţii. Au venit la mine Stoichiţă şi Panduru şi mi-au spus: «Gigi, până acum ai făcut tu transferurile. Nu le criticăm, nu zicem nimic, dar ai văzut ce a ieşit. Lasă-ne pe noi să aducem doi fundaşi din străinătate şi garantăm cu capul pentru ei». Ce poate fi mai frumos decât atât?

Să-şi pună postul la bătaie angajatul", ne-a mai spus latifundiarul din Pipera. Una dintre ţintele Stelei rămâne rwandezul Edwin Ouon, în prezent la AEL Limassol.

„E adevărat că îl vreau pe Ouon, dar, în afară de el, mai vine un fundaş central. Îi iau pe amândoi, fiindcă vreau să întăresc echipa. Avem probleme în apărare", a recunoscut finanţatorul roş-albaştrilor.

Soluţie de compromis: Onicaş, fundaş

În cazul în care steliştii nu vor reuşi să înregimentreze niciun fundaş central până la începerea campionatului, Mihai Stoichiţă are posibilitatea de a-l reprofila pe mijlocaşul defensiv, Mihai Onicaş, în apărător.

„Eu l-aş juca pe Onicaş fundaş de marcaj. E genul lui Rădoi şi a crescut mult în ultima perioadă. Stoichiţă mi-a zis că va încerca asta", a declarat Gigi Becali. Mai mult, şi "închizătorul" Ovidiu Petre a mai fost folosit în centrul defensivei pe vremea când evolua la Galatasaray.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite