Spania, decimată în semifinalele Euro 2024. Patru titulari nu vor putea juca într-o nouă încleștare de zile mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spania a reușit să treacă, în cel mai greu meci al său de până acum, de Germania, și e în semifinalele Euro 2024. Însă misiunea ibericilor, aflați la a patra calificare consecutivă în careul de ași al Campionatului European, va fi complicată, în partida din 9 iulie, contra Franței.

Alvaro Morata a luat galben după ce a ieșit de pe teren. Foto EPA EFE
Alvaro Morata a luat galben după ce a ieșit de pe teren. Foto EPA EFE

În duelul 100% latin de pe 9 iulie, Spania nu se va putea baza pe 4 titulari. Trei dintre ei vor fi suspendați: stoperul Robin Le Normand și atacantul Alvaro Morata pentru cumulul de cartonașe galbene, fundașul dreapta Dani Carvajal pentru eliminarea din finalul partidei.

Pe lista indisponibililor se va afla și mijlocașul Pedri, accidentat încă din primele minute ale meciului cu Germania, scos din joc după un fault strategic al lui Toni Kroos, nesancționat de arbitru.

Culmea este că Morata a primit cartonașul galben după ieșirea de pe teren, pentru modul în care a sărbătorit golul lui Mikel Merino din minutul 119.

UPDATE: UEFA a anunțat că a șters cartonașul galben primit de Morata, care fusese contabilizat în dreptul căpitanului ibericilor din greșeală. Astfel, atacantul naționalei Spaniei va putea juca în partida din semifinale la Euro 2024.

Euro 2024, sferturi de finală

Vineri

Spania – Germania (Stuttgart) 1-1 (2-1 după prelungiri)

Portugalia – Franța (Hamburg) 0-0 (3-5 la lovituri de departajare)

Sâmbătă

Anglia – Elveția (Düsseldorf, 19:00)

Olanda – Turcia (Berlin, 22:00)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite