Sebastian Colţescu criticat dur de un fost mare arbitru: "Trebuie să fii tembel să arăţi cartonaş roşu pe crezute"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Colţescu
Sebastian Colţescu

Arbitrul Sebastian Colţescu a fost unul dintre eroii partidei Astra - ASA Tg. Mureş 3-1, el eliminând la final patru jucători.

Problema lui Colţescu n-a fost însă legată de faptul că a arătat patru cartonaşe roşii, ci pentru că l-a eliminat şi pe Junior Morais, după care l-a lăsat să joacde în continuare, motivând că adiţionalul i-a spus că acesta nu fusese implicat în scandal. Decizia şi motivaţia lui Colţescu l-au scandalizat pe Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru apreciind că acesta a greşit: "Culmea, pentru prima oară pot să spun că mi-a plăcut cum a arbitrat, până la faza aia. Apoi a procedat exact cum nu trebuie să facă un arbitru. Se plimba cu cartonaşul roşu în mână, vizibil, l-a şi indicat către jucătorul în cauză.Trebuie să fii un pic tembel ca arbitru ca să nu ştii când arăţi roşu cu atâta claritate, cel mai clar roşu pe care l-a acordat a fost la numarul 13 de la Astra (n.r. - Junior Morais).

Din păcate, regulile jocului regulamentar sunt făcute pentru oameni normali, nu pentru idioţi. Nu putea să prevadă că va veni un arbitru şi va continua jocul cu un jucător eliminat. Ce decizie să ia o comisie acum!?", a spus Adrian Porumboiu la Dolce Sport.

Fostul arbitru s-a amuzut şi de explicaţiile date de Colţescu în raportul de joc. "Nu dai un cartonaş roşu pe crezut. Asta nu e explicatie nici măcar pentru idioţi. Măcar spunea ca a greşit  decât să ne prostească aşa".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite