Replica lui Constantin: "Au fost atacuri mârşave din partea unui om mic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Constantin a comentat ironic acuzaţiile făcute la adresa lui de tehnicianul Marius Şumudică în timpul conferinţei de după partida Rapid-Gaz Metan (2-1).

 "Nu am răspuns mai repede la telefon, pentru că stăteam să-mi termin berea. Am consumat o ladă până acum, nu sunt om de o sticlă. Nu am zis despre Şumudică niciodată că este golan, ci am spus că a avut comportament de golan. Fiecare înţelege ce vrea. Ce am avut de rezolvat cu el, am rezolvat în Turcia. Pentru mine este un capitol încheiat. Nu am apelat la domnul Copos, pentru că dânsul i-a dat credit total domnului Dinu Gheorghe. Vedem la vară care va fi situaţia mea.

Dacă fumez? Este viaţa mea personală, doar nu fumez pe teren! Nu m-au afectat declaraţiile lui Şumudică, sunt atacurile mârşave ale unui om mic. Dacă o să mă văd cu el întâmplător, o să discut despre această problemă şi o să-i cer o gumă de mestecat. Aseară nu trebuia să se vorbească despre mine la conferinţă, ci mai degrabă despre reacţia extraordinară a băieţilor de după primirea golului"
, a spus Marius Constantin la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite