Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce a PAOK a pierdut primul loc în campionatul Greciei

0
Publicat:

PAOK Salonic a fost învinsă de Aris, scor 0-1, în cadrul primei etape din play-off-ul campionatului Greciei. Intrată în ultima parte a competiției ca lider, formația românului a fost depășită de AEK Atena, care a acumulat 62 de puncte, cu două mai multe decât PAOK, după ce a învins-o cu 4-0 pe Lamia.

Răzvan Lucescu, eșec la primul meci din play-off. Foto Getty images
Răzvan Lucescu, eșec la primul meci din play-off. Foto Getty images

La finalul derby-ului orașului Salonic, tehnicianul român a vorbit despre jocul echipei sale și a recunoscut că jucătorii sunt storși de energie și și-au pierdut încrederea. ”În astfel de jocuri în care adversarul se apără foarte jos, trebuie să ai răbdare și să nu greșești. Trebuie să stai în gardă pentru că un șut sau orice altceva ne putea ajuta să deschidem scorul.

Suntem la sfârșitul unei perioade foarte dificile, care ne-a scurs de energie. Nu am avut aceeași voință și intensitate să mergem la minge, să mergem primii în spațiul gol, încrederea în sine nu ne mai ajută. Aș putea spune că suntem în acel moment al perioadei în care mulți jucători tineri au fost presați și și-au pierdut încrederea”, a declarat Răzvan Lucescu.

Panathinaikos stă la pândă

Nu este întotdeauna ușor să găsești energie. Pe de altă parte, Aris a venit să joace la egal, așteptându-se să se întâmple ceva. Am făcut o greșeală, au marcat și asta a fost singura lor ocazie”, a încheiat Răzvan Lucescu, citat de sport24.gr.

Pe locul 3 în play-off se află Panathinaikos, învingătoare într-un alt derby, 3-1 cu Olympiacos, la un punct în spatele formației antrenorului român. PAOK e în vizibilă scădere de formă, fiind și la un pas de eliminarea din Conference League, după ce a pierdut cu 2-0 manșa tur a optimilor, cu Dinamo Zagreb.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite