Presa elenă nu le dă nicio şansă tricolorilor să întoarcă rezultatul din tur: „Suntem gata de calificare. Mergem în Brazilia via România!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grecii se văd deja la Mondiale FOTO Reuters
Grecii se văd deja la Mondiale FOTO Reuters

Jurnaliştii greci sunt foarte optimişti când vine vorba de calificarea naţionalei lor la Campionatul Mondial din 2014. Presa de la Atena crede că Mitroglou şi colegii au de îndeplinit o simplă formalitate în returul de la Bucureşti.

Euforici după victoria cu 3-1 a naţionalei lor, ziariştii greci nici nu concep ca echipa lui Fernando Santos să rateze calificarea la Mondiale. Aproape toată presa de la Atena este concentrată pe returul partidei dintre România şi Grecia, meci aşteptat cu încredere de toţi suporterii greci. 

"Fernando Santos nu poate conta pe Katsouranis, suspendat, dar îl va avea în echipă pe Karagounis, un jucător foarte experimentat. Probabil, vom începe meciul de la Bucureşti cu Karnezis, Torosidis, Holbas Papastathopoulos, Tziolis, Maniatis, Samaras Salpiggidis şi Mitroglou. 2.000 de greci vor fi prezenţi pe Arena Naţională din Bucureşti! Unii dintre ei au ajuns de sâmbătă după amiază, alţii vor ajunge în ziua meciului, dar mai sunt şi greci stabiliţi în Bucureşti. Cert este că stadionul va fi arhiplin", a scris site-ul sport.gr.

"Bucureştiul va fi doar o haltă în drumul către destinaţia finală, Brazilia. Naţionala noastră a plecat în România. În tabăra noastră predomină optimismul, mai ales că suntem la adăpostul victoriei cu 3-1 din tur. Fernando Santos ştie că atmosfera de la Bucureşti va fi incendiară şi din acest motiv va miza pe Karagounis, care are foarte multă experienţă în meciurile cu miză", informează şi site-ul sportday.gr.

Kostas Mitroglou: Vom începe acest meci de la 0-0. Deşi am câştigat cu 3-1 primul meci, nu am realizat nimic. Românii vor exercita o presiune uriaşă, vor fi aproape 60.000 de oameni în tribune. Ei au respectul nostru, dar nu ne e teamă de ei.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite