Mitriță a semnat cu Universitatea Craiova pentru următorii 3 ani. „Nu e un pas înapoi“

0
Publicat:

Alexandru Mitriță s-a întors în România pentru a semna un contract cu noua sa echipă la care a mai evoluat în 2017.

Mitrita

Internaționalul român Alexandru Mitriță a semnat un contract pe trei ani cu Universitatea Craiova, părăsindu-i pe arabii de la Al-Raed, unde a evoluat în ultimul an și unde antrenează Marius Șumudică.

Am semnat cu Craiova pe 3 ani, sunt foarte bucuros. Înseamnă mult pentru mine această echipă, acest oraș. Sunt bucuros că am făcut această alegere. Aș fi venit de anul trecut, dar nu s-a putut. Anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia

Nu e un pas înapoi, trebuie să tragem tare să prindem Europa, să ne batem la titlu. Acest oraș merită să câștige iar un trofeu, m-aș bucura foarte tare să-mi aduc aportul la acest lucru. Sunt bucuros că m-am întors acasă și aștept cu nerbădare să începem treaba!”, a declarat Mitriță pentru gsp.ro.

Mitriță are 18 selecții la echipa națională, pentru care a marcat 3 goluri. El a mai jucat la Craiova în 2017, când oltenii l-au împrumutat de la formația italiană Pescara.

În ianuarie 2018, a fost transferat definitiv, în schimbul sumei de 730.000 de euro, la New York City, dar cu un salariu de 500.000 de euro pe an. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite