Lionel Messi, huiduit pe toată durata partidei PSG - Ajaccio. Cum a recționat starul parizienilor VIDEO

0
Publicat:

Dacă până acum Lionel Messi era fluierat la începutul partidelor, după ”escapada” din Arabia Saudită, starul sud-american nu a mai fost iertat de suporteri. El a avut parte de o primire ostilă din partea suporterilor francezi la partida dintre PSG și Ajaccio, 5-0, cvare l-au fluierat pe întreaga durată a meciului.

Campionul mondial a fost recent implicat într-un scandal, când a ales să meargă în Arabia Saudită și a ratat astfel un antrenament al grupării de pe Parc des Princes. Atacantul și-a cerut scuze și a fost reprimit în lot, după ce inițial a fost exclus pentru două săptămâni, însă fanii nu i le-au acceptat.

Antrenorul Christophe Galtier s-a bazat pe serviciile lui Lionel Messi însă din primul minut al partidei cu Ajaccio, însă fanii nu au uitat de comportamentul avut de starul argentinian și l-au huiduit încontinuu.

Lionel Messi, ruptură clară cu suporterii parizieni. Foto EPA EFE
Lionel Messi, ruptură clară cu suporterii parizieni. Foto EPA EFE

Tratamentul pe care suporterii i l-au aplicat atacantului nu a părut să-l deranjeze pe acesta. La un moment dat, Messi s-a dus să bată un corner și a început să jongleze cu mingea, semn că era destul de relaxat.

Victoria cu Ajaccio a apropiat-o pe PSG de un nou titlu în Ligue 1, parizienii avnd are 6 puncte peste ocupanta locului 2, Lens, cu 3 etape înainte de final. Echipa milionarilor mai are nevoie de 4 puncte din cele 9 puse în joc pentru a se îmncorona campioni.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite