Halep surprinde: Simona şi-a dezvăluit principalul obiectiv pentru acest an. Ce aşteaptă de la turneul de la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep va reveni în circuitul WTA în Qatar, acolo unde o va întâlni pe Lesia Tsurenko (24 WTA) în primul meci, în turul II. Partida e programată pentru astăzi, după ora 20.00 (Digi Sport).

După ce a aterizat în Qatar, fostul lider mondial a acordat două interviuri pentru site-ul oficial WTA, dar şi pentru trimisul Digi Sport, postul care transmite turneul de la Doha în România. 

Iată cele mai importante declaraţii oferite de constănţeanca de 27 de ani:

*Fed Cup a fost o prioritate dinainte să încep acest sezon, mi-am dorit foarte mult să câştigăm acest meci (n.r. – cu Cehia) ca să mergem în semifinală. Avem o şansă în semifinale şi, cu siguranţă, o să cred în ea, e obiectivul principal anul acesta şi sper să facem tot ce putem ca să ajungem acolo sus.

*Fed Cup e altceva. Nu pot să zic că e mai mare decât turneele de Grand Slam, fiindcă eu trăiesc pentru aceste turnee. În acest sport, turneele de Grand Slam sunt cele mai importante. Dar aş pune Fed Cup la acelaşi nivel şi obiectivul câştigării acestei competiţii e la fel de important pentru mine.

*România e o ţară mică în tenis şi n-avem un sistem bine pus la punct, aşa că această victorie va ajuta noua generaţie. 

*Am slăbit două kilograme după meciul de Fed Cup şi nu prea am avut timp să mănânc. Dimineaţă însă, am mâncat Nutella cu pâine ca să pun la loc kilogramele pierdute.

*Fiecare meci o să fie greu aici (n.r. – la Doha), dar e bine să fie meciuri grele, e bine să intru din nou în ritmul turneelor individuale, sper să fiu bine şi să-mi câştig meciul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite