Halep, meci greu în optimile de la Melbourne: S-a stabilit adversara ei, dar şi ora partidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep e într-o dispoziţie excelentă, la Melbourne
Simona Halep e într-o dispoziţie excelentă, la Melbourne

Simona Halep joacă la foc automat la Gippsland Trophy, într-o încercare de a atinge forma optimă, înainte de Australian Open (8-21 februarie)

Până să revină pe teren la turneul WTA 500, găzduit de Melbourne, Simona Halep (2 WTA) a avut 120 de zile fără meciuri în circuit. Acum, aproape că joacă, o dată la câteva ore. Pentru că, după a învins, ieri, în turul II, în proba de simplu, astăzi dimineaţă, a câştigat, de această dată, la dublu, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Iar miercuri dimineaţă, „Simo“ va reveni pe teren, pe arena „Margaret Court“, pentru a se duela cu Laura Siegemund (51 WTA). Nemţoaica de 32 de ani a învins-o, astăzi, pe Destanee Aiava (218 WTA), scor 6-2, 6-2, în 67 de minute.

Astfel, Siegemund a devenit adversara lui Halep din optimi, aceasta urmând a fi a patra confruntare între cele două. Până acum, sportiva din Germania are 2-1 la întâlnirile directe, toate jucate însă pe zgură. La Melbourne, în schimb, se joacă pe hard.

*2017 (Roma - zgură): 6-4, 6-4 Halep

*2017 (Stuttgart - zgură): 6-4, 7-5 Siegemund

*2016 (Stuttgart - zgură): 6-1, 6-2 Siegemund

Partida Halep - Siegemund e ultima programată pentru prima sesiune a zilei de miercuri. Ea va fi precedată de meciurile Boulter - Osaka şi Barty - Bouzkova. Aşadar, cel mai probabil, Halep şi Siegemund vor intra pe teren, după ora 05.00 dimineaţă, ora României (Digi Sport 2).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite