Florin Mergea a ratat calificarea în semifinalele de la Indian Wells, la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Florin Mergea a fost la un pas de a ajunge în semifinalele probei de dublu a turneului Indian Wells, alături de partenerul său, britanicul Dominic Inglot, dar cei doi au cedat greu, în trei seturi, sfertul de finală jucat împotriva perechii Matkowski/Zimonjic.

Perechea alcătuită din Florin Mergea şi Dominic Inglot a fost învinsă de cuplul Marcin Matkowski (Polonia)/Nenad Zimonjic (Serbia), în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 10-4. Eşecul îl opreşte pe tenismenul român din drumul spre semifinalele turneului de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari.

Simona Halep la Indian Wells: meci cu Serena Williams în semifinale. Ce spune numărul 1 mondial: „Acum ştiu la ce să mă aştept de la Simona”

Chiar dacă au pierdut primul set, Mergea şi Inglot au revenit şi s-au impus uşor în setul secund, dar în decisiv nu au avut răspuns la loviturile tăioase ale adversarilor lor. Perechea româno-britanică a cedat după o oră şi opt minute. 

Pentru calificarea în sferturi, Mergea şi Inglot vor primi 36.770 de dolari şi 180 de puncte ATP. Cei doi parteneri au un bilanţ pozitiv în 2015 împreună, 16 victorii şi 7 înfrângeri în circuitul ATP, iar înainte de Indian Wells ocupau locul 5 în clasamentul perechilor din 2015, conform Agerpres.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite