Fanii lui HCM Constanţa au la dispoziţie două autocare pentru meciul cu Veszprem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HCM Constanţa
HCM Constanţa

Echipa masculină de handbal HCM Constanţa va susţine miercuri, de la ora 20.00, în Sala Polivalentă din Bucureşti, meciul cu Veszprem, contând pentru grupa a 2-a din Liga Campionilor.

În acest sens, conducerea grupării constănţene şi-a anunţat fanii că le vor pune la dispoziţie, pentru deplasarea în Capitală, două autocare (80 de locuri). Plecarea va avea loc la ora 15.00, din faţa Sălii Sporturilor din oraşul de la malul mării, revenirea acasă urmând a se produce după meci. Transportul este gratuit.

Săptămâna trecută, în prima etapă din Champions League, HCM a pierdut (31-35) pe terenul lui IK Savehof (Suedia). Apoi, într-un derby al Ligii Naţionale, echipa constănţeană s-a impus cu 34-28 (18-14) în faţa lui HC Odorhei.

MKB Veszprem KC, adversara de miercuri a HCM-ului, este lider în grupă, fosta echipă a lui Marian Cozma câştigând cu 32-22 disputa cu Celje Pivovarna Lasko (Slovenia). În cealaltă partidă, Atletico Madrid (Spania) s-a înclinat (27-32), acasă, în faţa lui THW Kiel (Germania). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite