Ce lovitură! CFR Cluj, minus 9 puncte, Rapid, ASA Târgu Mureş şi Petrolul, depunctate cu câte 6 puncte din sezonul viitor

0
0
CFR Cluj începe cu 9 puncte mai puţin
CFR Cluj începe cu 9 puncte mai puţin

CFR Cluj va porni sezonul viitor al Ligii I cu minus 9 puncte, iar grupările Rapid, ASA Târgu Mureş şi Petrolul Ploieşti vor avea un handicap de câte 6 puncte, a decis Comisia de fond a Sistemului Naţional de Licenţiere, au declarat pentru News.ro surse din cadrul FRF.

În plus, membrii comisiei au decis ca gruparea Petrolul Ploieşti, retrogradată în Liga a II-a în acest sezon, să primească o penalitate de 120.000 de lei.

Dintre cluburile din eşalonul inferior care au solicitat licenţierea, UTA Bătrâna Doamnă va porni în sezonul viitor cu minus 3 puncte şi o penalitate de 120.000 de lei, în timp ce Dunărea Călăraşi a primit o amendă de 100.000 de lei.

Toate celelalte grupări care au depus dosarele de licenţiere au primit la prima instanţă aviz favorabil.

Conform surselor citate, Comisia de Apel din cadrul Sistemului Naţional de Licenţiere va judeca recursul până la finalul acestei luni.

Grupările CFR Cluj, Rapid, ASA Târgu Mureş şi Petrolul se află în insolvenţă.

FC Rapid a promovat în Liga I din punct de vedere sportiv cu o etapă înainte de finalul ligii secunde, iar Petrolul Ploieşti a retrogradat în eşalonul inferior.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite