Alina Dobrin, întâlnire cu soţul la tribunal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Dobrin a jucat la 8 turnee finale cu naţionala României de handbal
Alina Dobrin a jucat la 8 turnee finale cu naţionala României de handbal

Handbalista de la CSM Bucureşti, acuzată de soţul ei că l-ar fi înşelat cu o coechipieră, are joi termen în procesul de divorţ.

Telenovela divorţului cu scandal dintre Robert Păcurar şi Alina Dobrin are programat azi un nou episod. Unul dramatic, căci fostul boxer şi actuala handbalistă se vor privi din nou în ochi. În faţa judecătorului de această dată.

Depus la 15 noiembrie 2012, de Robert Păcurar, dosarul de divorţ cu numărul 26395 a avut, la 13 decembrie 2012 un prim termen, la Judecătoria sectorului 6 din Bucureşti. Aşa cum se întâmplă de obicei, cauza a fost amânată în vederea administrării probatoriului. Noul termen stabilit de instanţă a fost 10 ianuarie 2013, adică astăzi. Marea miză a divorţului este dată de stabilirea custodiei copilului, ambii soţi dorind să crească David, băiatul celor doi, în vârstă de doar 7 ani.

În ciuda scandalului, Alina Dobrin a fost prezentă la antrenamentul de marţi seară al formaţiei sale, CSM Bucureşti. Ea nu a vrut să facă nici o declaraţie la finalul şedinţei de pregătire, la fel procedând şi antrenoarea Simona Gogârlă precum şi celelalte jucătoare. Desemnată să vorbească în faţa presei a fost cea mai cunoscută jucătoare din lot, fostul căpitan al naţionalei, Cristina Vărzaru. Aceasta a citit o declaraţie comună, semnată de toate componentele lotului, prin care acestea îşi exprimă susţinerea faţă de Alina Dobrin.

Se luptă pe custodia fiului lor, David

Scandalul din familia Alinei Dobrin, handbalistă cunoscută, campioană naţională, câştigătoare a Cupei EHF cu Rapid şi ani la rând jucătoare de bază a echipei naţionale a României, a izbucnit în urmă cu două zile. Atunci, soţul sportivei, Robert Păcuraru, fost boxer, a dezvăluit pentru ProSport motivul pentru care a depus în instanţă cererea de divorţ: îşi prinsese soţia cu o coechipieră în pat. „Pârâta a fost prinsă în fapt când întreţinea relaţii intime cu o persoană de sex feminin. Noi am crezut că aceasta îşi va reveni, dar minorul mi-a spus că ea continuă să o aducă în patul nostru pe respectiva, făcând aceleaşi lucruri”, scrie în acţiunea depusă la dosar de avocatul lui Robert Păcuraru.

Acesta vrea obţinerea custodiei fiului lor, David, de doar 7 ani, şi spune că acesta nu are cum să rămână în astfel de condiţii alături de mama lui. La rândul ei, Alina Dobrin a depus acum două luni o plângere la poliţie în care îşi acuza soţul de lovire.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite